Speciaal voor jou - als kraamzus

Speciaal voor ons personeel hebben wij een app ontwikkeld, zodat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen! En heb je ons uniform al eens voorbij zien komen? Als kraamverzorgenden mag je namelijk jouw eigen uniformen samenstellen. 

What's app?!

Hoe handig is het om altijd op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen bij KraamZus via een app! Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen een smartphone en het is supermakkelijk om via je mobiel op de hoogte te worden gehouden. 

Als je in dienst komt bij KraamZus krijg je toegang tot deze app. Hier vind je allemaal informatie overzichtelijk bij elkaar, zodat je altijd up-to-date bent. Hier vind je korte nieuwsberichten die voor jou van toepassing zijn en vind je alle protocollen. Heb je iemand nodig? Bekijk dan snel de contacten, want hier vind je veel van je collega's en hun contactgegevens. Ook staat hier alle informatie bij elkaar over de opleidingen en handige instructievideo's. 

KraamZus uniform

Speciaal voor jou zijn er ook de uniformen van KraamZus! Onderdeel van jouw identiteit als kraamzus. Hier zijn wij ontzettend trots op als organisatie en hierdoor verschijn jij altijd goed voor de dag. Samen met onze kraamverzorgenden kijken wij wat prettig zit en ontwerpen wij aan de hand van jullie wensen de uniformen. Regelmatig wordt er een nieuw uniform ontworpen en heb je weer keuze uit een nieuw model. Via een online webshop kun jij je uniform zelf bestellen, zodat het aan jou is welke uniform je wilt dragen. 

Ons visitekaartje

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen, maar als kraamverzorgende ben je het visitekaartje van de organisatie. Jij straalt uit waar wij als organisatie voor staan en daar zijn we trots op. Jaarlijks wordt er dan ook een groot feest voor iedereen gehouden, zodat je jouw andere collega's kunt ontmoeten en samen kunt zijn. Daarnaast vergeten wij je de rest van het jaar ook niet, zoals tijdens de Dag van de Kraamzorg. Als kraamzus maak je onderdeel van een grote familie die KraamZus heet.