Kraamzus

Operationeel manager capaciteitsplanning

"Bij KraamZus verandert elke dag in een prachtig verhaal, waarin ik blijvende herinneringen creëer voor het gezin."

VACATURES

Dit doe je als
Operationeel manager capaciteitsplanning
bij KraamZus

Binnen de kraamzorg hebben we continu te maken met verandering en staan we regelmatig voor uitdagingen die op ons pad komen. Hou jij van puzzelen, voel je je helemaal thuis in een dynamische omgeving en zie jij altijd ‘the bigger picture’?  Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

 

Als operationeel manager capaciteitsplanning ben je een belangrijke schakel in de dagelijkse logistiek om iedere kraamvrouw te kunnen voorzien van kraamzorg. Met jouw analytische vermogen en cijfermatig inzicht ben jij de aangewezen persoon om een efficiënte invulling te geven aan de planning aan de hand van capaciteit en verwachtingen om maandelijks ongeveer duizend kraamvrouwen te kunnen voorzien van kraamzorg.

 

Hierbij ga je niet alleen coördinerend, organiserend en analytisch te werk, maar ben je op dagelijkse basis ook echt bezig met het maken van de capaciteitsplanning, aanvragen verwerken, communiceren met kraamverzorgenden en waar nodig contacten te leggen met externen voor het maken van inleenafspraken als aanvulling op onze eigen capaciteit.

 

Los van deze operationele activiteiten heb je als operationeel manager capaciteitsplanning ook een sturende en adviserende rol naar de afdelingen inzetplanning en zorgcoördinatoren het gebied van personele inzet en urenmanagement.  Hierbij heb je actieve rol in de verdere doorontwikkeling van deze afdelingen en de bijhorende primaire processen.

 

Door jouw ervaring in capaciteitsplanning en jouw organisatietalent verwachten we dat je een balans vindt tussen het medewerkers- en het organisatiebelang, waarbij iedere kraamvrouw kan worden voorzien van kraamzorg.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt (technische) bedrijfskunde of vergelijkbare opleiding op HBO niveau of een MBO niveau 4 met minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als personeelsplanner of capaciteitsplanner;
  • Je bent goed in planmatig werken en organiseren;
  • Je bent een echte vooruitdenker;
  • Je hebt sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen;
  • Je bent stressbestendig en probleemoplossend;
  • Je bent ondernemend en nauwkeurig;
  • Je bent zelfstandig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt tact, kunt goed luisteren, je bent empathisch, maar ook overtuigend en komt in de meest complexe situaties tot een goed compromis;
  • Je bent vaardig met ICT software en je bent een gevorderde gebruiker van Excel;
  • Je kunt goed schakelen tussen de diverse taken en uitdagingen.

Over Kraamzus

KraamZus is een innovatief en één van de grootste kraamzorgorganisaties in Nederland.  Onze KraamZussen maken de wereld mooier, zij maken het verschil in die bijzondere kraamweek. Onze KraamZussen geven elk nieuw leven een warm welkom, een warm bad, een roze deken: de warmte van KraamZus!

 

KraamZus is actief in bijna heel Nederland. Dagelijks streven we naar optimale cliënt- en medewerkerstevredenheid.

 

Je gaat werken bij de leukste kraamzorgorganisatie van Nederland op het hoofdkantoor in Joure.

 

Interesse?

 

Twijfel dan niet om te reageren en solliciteer direct!

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Meer weten?

Stuur dan jouw vragen door naar mandrea@regiozorg.nl

Nog niet de rol waar je
naar op zoek bent?