KraamZus

partusassistentie [nachtdienst]

Bij de bevalling begint er een nieuw avontuur. Jouw avontuur begint hier: bij de vacature partusassistentie!

In de functie partusassistentie richt jij je alleen op bevallingen. Je ondersteunt de verloskundige. Samen zorgen jullie voor de beste start van dit nieuwe avontuur. Na de bevalling draag jij de zorg van de kraamweek over aan één van je collega’s. Naast partusassistentie kun je voor deze functie ook opgeroepen worden voor een opstart. Je geeft de ouders thuis ondersteuning in de eerste uren met hun kindje. Daardoor is deze functie met recht een avontuur!

Ben jij (bijna) in het bezit van

♥ een diploma Kraamverzorgende
♥ een rijbewijs en eigen auto
♥ een (bijna) registratie in het Kwaliteitsregister Kraamzorg

Maatwerk is mogelijk!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?  Jij levert straks de beste zorg, wij geven jou de beste arbeidsvoorwaarden en het beste uniform. Wist je dat je bij KraamZus óók op rooster of in duobaan aan de slag kunt? Of wat dacht je van een MAMA-contract, een XL-contract of een Senior Contract.

Need we say more!

Ja, één ding nog! Jij wilt natuurlijk weten in welke regio’s we jouw hulp kunnen gebruiken. Het antwoord is simpel: waar baby’s zijn, zijn kraamzussen. Daarom zijn we altijd en bijna overal (m.u.v. de Randstad en Zeeland) op zoek naar kraamverzorgenden.

Je gaat werken bij één van de grootste kraamzorgorganisaties van Nederland, en tegelijk werken we regionaal. Dat betekent voor jou: een fijne regiomanager én werken in een team waarbij je elkaar kent.

Ben je nog geen gediplomeerd kraamverzorgende en wil je dit wel graag worden? Klik dan hier voor de vacature voor de opleidingsplaatsen bij KraamZus. Hier vind je ook de contactgegevens bij wie je terecht kunt voor vragen over onze opleidingen! 

Join the club, word kraamzus

Sollicitatieformulier


    Upload hierboven jouw CV    Upload hierboven jouw motivatiebrief