Waarom jij aan de slag wilt bij KraamZus

KraamZus is in 2006 opgericht door Zus Berger, van origine kraamverzorgende. KraamZus geeft kersverse gezinnen een fijne start geven met één kraamverzorgende in de kraamtijd. Dat zorgt voor rust en vertrouwen in een periode die toch al hectisch genoeg is. 

KraamZus kiest, ondanks de landelijke dekking, bewust voor een kleinschalige aanpak in regionale teams. Als kraamverzorgende heb je korte lijntjes met je collega's en de afdeling planning, die bij jou in de buurt gevestigd is. Daarnaast schakel jij ook snel met de andere ketenpartners. Samen streven wij elke dag naar meest vertrouwde en professionele zorg. Je hebt een warme band met je collega's en regiomanager en als team waarborgen jullie de beste kraamzorg in de regio.  

Start vandaag nog bij KraamZus 

Fijne kraamzorg maakt het verschil. De zorg tijdens deze bijzondere week is intiem en dichtbij. Je bent deelgenoot van dit prille geluk en je wordt opgenomen in het gezinJij bent het visitekaartje van KraamZusWij zijn een innovatieve voorloper in de zorg. Tijdens een kraamweek ontbreekt het jou aan niets. Op deze manier kun jij je richten waar het om gaat: de zorg voor onze cliënten 

Solliciteer direct en ga aan de slag! Je komt terecht in een dynamische en warme omgeving. Wij werken met en voor mensen en jij staat op nummer één. Je ontvangt een eigen tablet, wij werken met uitstekende arbeidsvoorwaarden en er is aandacht voor de balans tussen werk en privé. Hoe jouw situatie thuis ook is. Bij KraamZus is er altijd een passend contract, zodat jij kunt doen wat je het liefste wilt: aan de slag in de kraamzorg.