KraamZus

Herintreder

De passie voor het vak blijft, en daarom zijn kraamverzorgenden altijd welkom! Ook als je een tijdje niet aan het werk bent geweest. Samen zorgen we ervoor dat jouw uniform straks weer als gegoten zit.

Wat kun je verwachten?

Je volgt een intern begeleidingstraject, afgestemd op jouw situatie. In 150 uur wordt je in 3 à 4 gezinnen begeleid door een praktijkopleider en werkbegeleider. Tegelijk zorgen we voor een registratie bij het Kenniscentrum voor de kraamzorg (KCKZ). Daarna kun je weer zelfstandig aan de slag.

Maatwerk is mogelijk!

Kun je niet wachten om weer aan de slag te gaan?  Jij levert straks de beste zorg, wij geven jou de beste arbeidsvoorwaarden en het beste uniform. Wist je dat je bij KraamZus óók op rooster, in duobaan of als nachtwacht (partusassistentie plus opstart zorg) aan de slag kunt? Of wat dacht je van een MAMA-contract, een XL-contract of een Senior Contract.

 

Wanneer ben je een herintreder?

Je bent een herintredende kraamverzorgende wanneer je 1 jaar of langer je vak niet hebt uitgeoefend en/of 1 jaar of langer uitgeschreven bent geweest bij het Kwaliteitsregister kraamverzorgende van het Kenniscentrum Kraamzorg.

We helpen je bij het behalen van de certificaten die je nodig hebt om je opnieuw te registreren. Als herintreder heb je 4 maanden de tijd -vanaf het verzoek tot inschrijving in het Kwaliteitsregister- om aan de eisen vanuit het KCKZ te voldoen. Veel scholingen worden via e-learning gegeven en kun je dus gemakkelijk vanuit huis volgen. Meer info over de eisen en scholingen vanuit het KCKZ vind je op de KCKZ website.

Solliciteren

Kan jij niet wachten om weer aan de slag te gaan als kraamverzorgende? Twijfel dan niet langer en join the club, word kraamzus! 

Ben je nog geen gediplomeerd kraamverzorgende (dus ook niet in het verleden geweest 😉) en wil je dit wel graag worden? Klik dan hier voor de vacature voor de opleidingsplaatsen bij KraamZus.

Sollicitatieformulier


    Upload hierboven jouw CV    Upload hierboven jouw motivatiebrief