Kraamzus

Verhalen

Verhalen

Kraamzorg verhalen

Nala

Wat hebben wij een heerlijk fijne kraamweek gehad dankzij Miranda. Je hebt ons fantastisch begeleid. Mijn partner in zijn nieuwe rol als vader en mij de tips en tools en gerustheid gegeven die nodig was. Dankzij jouw warme, liefdevolle en gezellige zorg kunnen wij als gezin doorgaan waar jij ons hebt achtergelaten. En mocht er ooit een derde komen, weten wij wie we wederom als kraamzus willen. 

Liefs, Bas, Concetta, Jaxx en de kleine Nala

Fenna

Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad. Onze kraamverzorgster Joyce heeft ons zoveel geleerd en goed voor ons gezorgd! Ze heeft ons zelfvertrouwen gegeven en was deze week echt onderdeel van ons nieuwe gezin.

 

Artash, Maxime & Fenna

Mees

We hadden geen betere kraamzorg kunnen treffen met Saskia! Lief voor Mees en Frenkie, gezellige sfeer en medisch goed onderlegd. Vanaf moment één voelde het vertrouwd. Iedereen is gek op je! Bedankt tante Sas

Josie

Toen mijn vriend de voordeur open deed en ik vanaf de bank haar stem herkende van de intake kon onze dag niet meer stuk! Jij was onze kraamzus geworden, waar we al die tijd stiekem op hadden gehoopt! Dankzij jou zijn wij weer een beetje geland na een enorme rrollercoaster en op krachten gekomen. Je bent er enorm voor ons geweest. Je hebt ons in de watten gelegd, naar ons vele gebabbel geluisterd, ons adviezen gegeven en zelfvertrouwen meegegeven. Wij kunnen jou niet genoeg bedanken Teresia Schreuder! Wij zitten inmiddels dik op onze roze wolk!

Zofia

Wij hebben een super kraamweek gehad. Dit hebben wij vooral te danken aan onze kraamverzorgster Loes, die zich volledig aanpaste op de wensen van ons gezin. Loes heeft ons veel geleerd en ondersteund waar nodig. Dankzij haar hebben wij ons echt kunnen focussen op onze dochter en wij zijn haar heel erg dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft.

Yacoub

Eveliene was onze kraamverzorgster. We konden het oprecht niet beter treffen. Borstvoedingscoach en een zeer ervaren dame die ook heel gezellig en lief is. Eveliene, nogmaals heel erg bedankt voor de fijne kraamweek!

Benny

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met mijn verzorgster, ze was heel open en deelde dan ook graag haar leuke verhalen met ons. We hebben gelachen en ook allebei weer nieuwe dingen geleerd.

Zara

Wat een super fijne kraamweek hebben wij gehad! Onze Zara is een echt kerstkindje! Bedankt Esther Damen voor al je hulp, tips, adviezen en gezelligheid!

Storm

Na een beetje chaotische start door drukte bij de kraamzorg, enorm fijne dagen gehad met Corien!

Ze heeft ons enorm goed geholpen en is heel leuk omgegaan met mijn dochter met autisme. Ze is zo lief en zorgzaam!

Vervolgens heeft ze ook een hele mooie Cake gemaakt voor ons en een armbandje voor mijn oudste dochter en voor de kleine spruit. Wij gaan haar zeker missen en kijken terug op een fijne week.

Verhalen

Duik in de inspirerende verhalen van onze kraamzussen en ervaar hun dagelijkse passie en toewijding.

Arbeidsvoorwaarden

Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van ons en zie alle voordelen van het werken bij KraamZus.

FAQ

Wil je meer weten over werken bij KraamZus? Kijk eens bij de veelgestelde vragen! 

Ontdek jouw perfecte rol:
bekijk nu onze vacatures!