KraamZus

kraamverzorgende

Geluk zit in een klein rompertje, én in een goed uniform. Daar zorgen wij voor! En dat is precies waarom jij graag voor ons wilt werken 😊

Jij levert de beste zorg, wij geven jou de beste arbeidsvoorwaarden en het beste uniform. Je kiest zelf het model. Letterlijk en figuurlijk. Je maakt een deal over het aantal uren en het contract dat jou past, er zijn verschillende mogelijkheden. We leveren het liefst één op één zorg, jij ook? Samen checken we hoe we dat het beste kunnen doen. Maatwerk is mogelijk!

Ben jij (bijna) in het bezit van

een diploma Kraamverzorgende
een rijbewijs en eigen auto
een (bijna) registratie in het Kwaliteitsregister Kraamzorg

Kies dan voor het mooiste vak ter wereld, bij de beste club van Nederland! 

Need we say more?

Ja, één ding nog! Jij wilt natuurlijk weten in welke regio’s we jouw hulp kunnen gebruiken. Het antwoord is simpel: waar baby’s zijn, zijn kraamzussen. Daarom zijn we altijd en bijna overal (m.u.v. de Randstad en Zeeland) op zoek naar nieuwe kraamzussen. 

Je gaat werken bij één van de grootste kraamzorgorganisaties van Nederland, en tegelijk werken we regionaal. Dat betekent voor jou: een fijne regiomanager én werken in een team waarbij je elkaar kent.

Ben je nog geen gediplomeerd kraamverzorgende en wil je dit wel graag worden? Klik dan hier voor de vacature voor de opleidingsplaatsen bij KraamZus.

Join the club, word kraamzus!

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp