KraamZus

Combifunctie kraamverzorgende | partusassistent

Een nieuw leven, een groot wonder, een nieuw begin! In deze prachtige combifunctie ben jij aanwezig bij de geboorte van nieuw leven en bij het begin van een nieuw avontuur.

Wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden die een deel van hun contract als partusassistent willen invullen. Als kraamverzorgende | partusassistent ondersteun je de verloskundige en zorg je voor een veilige en geborgen start. De partusassistentie verleen je tussen 16.00 en 08:00 uur. 

In de combifunctie kraamverzorgende | partusassistent richt jij je naast kraamzorg ook op bevallingen. Na een bevalling draag jij de zorg van de kraamweek over aan één van je collega’s. Naast partusassistentie kun je voor dit deel van je contract ook opgeroepen worden voor een opstart. Je geeft de ouders thuis ondersteuning in de eerste belangrijke uren met hun kindje. Deze functie is met recht een mooi avontuur, je bent én kraamverzorgende én partusassistent!

Ben jij (bijna) in het bezit van

♥ een diploma Kraamverzorgende
♥ een rijbewijs en eigen auto
♥ een (bijna) registratie in het Kwaliteitsregister Kraamzorg

Laat je zorghart dan kloppen in deze unieke combifunctie!

Voorwaarden die de functie nog interessanter maken!

Onderdeel Partusassistent:
contracturen per maand worden bepaald op basis van het aantal diensten dat je wilt draaien
♥ bij een oproep wordt de gehele reistijd geregistreerd als gewerkte tijd
je krijgt per maand altijd minimaal het aantal contracturen betaald, onafhankelijk van het aantal keer dat je bent ingezet
dit betekent dat je voor het deel partusassistent in je contract GEEN min-uren oploopt, plus-uren worden WEL maandelijks uitbetaald
FWG 40
♥ zelfroosteren 
samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de diensten/rooster
♥ per wachtdienst wordt de in de cao genoemde wachtvergoeding in geld uitgekeerd  

Onderdeel Kraamverzorgende:
♥ FWG 35

Need we say more!

Ja, één ding nog! Jij wilt natuurlijk weten in welke regio’s we jouw hulp kunnen gebruiken. Het antwoord is simpel: waar baby’s zijn, zijn kraamzussen. Daarom zijn we altijd en bijna overal (m.u.v. de Randstad en Zeeland) op zoek naar kraamverzorgenden.

Je gaat werken bij één van de grootste kraamzorgorganisaties van Nederland, en tegelijk werken we regionaal. Dat betekent voor jou: een fijne regiomanager én werken in een team waarbij je elkaar kent.

Join the club, word kraamzus!

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp