Kraamzus

Over KraamZus

"Bij KraamZus verandert elke dag in een prachtig verhaal, waarin ik blijvende herinneringen creëer voor het gezin."

KraamZus: landelijk groot, maar toch regionaal

KraamZus is een vooruitstrevende kraamzorgorganisatie en inmiddels één van de grootste kraamzorgorganisaties van Nederland. Ondanks onze omvang hebben we een regionale werkwijze. Bij ons werk je in kleine teams waar je elkaar kent en elkaar regelmatig ziet. Uiteraard werk je in je eigen omgeving maar met de voordelen van een stabiele grootte organisatie.

 

De beste arbeidsvoorwaarden en de beste contractmogelijkheden

Wij bieden jou de beste arbeidsvoorwaarden en je kiest het contract dat het beste bij jouw leven past. En wil je later toch veranderen dan kies je op dat moment weer opnieuw. Maatwerk is mogelijk!

Ruim aanbod opleidingsmogelijkheden

Als kraamzus blijf je je altijd ontwikkelen. Er zijn volop scholingen en kansen bij KraamZus. Wat dacht je van Centering Pregnancy of workshops op het VMBO? Ons uitgebreide scholingsaanbod is volledig voor onze rekening.

 

De leukste contactmomenten

Je hebt veel contact met je eigen team en je eigen regiomanager. Je ziet elkaar regelmatig tijdens teambijeenkomsten en scholingen. En ieder jaar wordt er een uniek feestje gevierd met ‘a touch of pink’ waar alle kraamzussen en medewerkers welkom zijn! En bij KraamZus mag je je eigen Kerstpakket samenstellen met de mooiste en hipste cadeaus, hoe leuk is dat!

Over KraamZus

"Bij KraamZus vind ik warmte en verbondenheid, en elke dag wordt mijn passie voor dit werk bevestigt."

Een cultuur van warmte en zorg

Bij KraamZus draait alles om warmte, toegankelijkheid en liefde. Onze benadering is puur en oprecht, waarbij we elk gezin behandelen alsof het ons eigen is. In elke regio waar we actief zijn, streven we ernaar om een diepe, persoonlijke band op te bouwen met de gezinnen die we dienen, en met elkaar. Dit is de essentie van wie we zijn – één hecht team die zorgt, ondersteunt en viert.

 

Meer dan zorg alleen
KraamZus is niet zomaar een kraamzorgorganisatie. We zijn een organisatie met toegewijde professionals die geloven in het creëren van memorabele momenten. Onze cultuur is doordrenkt van regionale trots, waarbij elk teamlid wordt gewaardeerd voor hun unieke bijdrage. Hier vieren we de kleine momenten, koesteren we de liefdevolle banden en omarmen we de pure vreugde van het zorgen voor anderen.

"FleksZus App: plan jouw eigen
wachtdiensten."

Uniek in kraamzorgland

Bij KraamZus zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven van onze kraamzussen gemakkelijker te maken. Daarom hebben we de FleksZus App geïntroduceerd. In de app zit een soort agendafunctie waarmee je je eigen wachten in kunt plannen. Je schrijft je dan in voor bepaalde diensten. Op die manier ziet de planning wie wanneer op wacht wil of kan.

Altijd en overal toegang

Jij krijgt de regie over het plannen van jouw wachten. Hoe fijn is het dat je niet meer met de planning hoeft te overleggen wanneer jij er weer bij kan of mag, maar dat je dat zelf kan plannen? En of je nu thuis bent, onderweg of bij een cliënt, met de FleksZus App heb je altijd en overal toegang tot je rooster.

Je eigen startdatum bepalen

Naast het plannen van je eigen wachtdagen introduceren we nog een nieuwe optie: het
bepalen van je eigen startdatum. Het verschil met het plannen van je eigen wachtdienst is
dat de mensen die een startdatum hebben, gegarandeerd diezelfde dag worden ingezet.
Ze worden dus nooit doorgeschoven maar zijn zo ongeveer eerst aan beurt.

Verhalen

Kraamzorg verhalen

Nala

Wat hebben wij een heerlijk fijne kraamweek gehad dankzij Miranda. Je hebt ons fantastisch begeleid. Mijn partner in zijn nieuwe rol als vader en mij de tips en tools en gerustheid gegeven die nodig was. Dankzij jouw warme, liefdevolle en gezellige zorg kunnen wij als gezin doorgaan waar jij ons hebt achtergelaten. En mocht er ooit een derde komen, weten wij wie we wederom als kraamzus willen. 

Liefs, Bas, Concetta, Jaxx en de kleine Nala

Fenna

Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad. Onze kraamverzorgster Joyce heeft ons zoveel geleerd en goed voor ons gezorgd! Ze heeft ons zelfvertrouwen gegeven en was deze week echt onderdeel van ons nieuwe gezin.

 

Artash, Maxime & Fenna

Mees

We hadden geen betere kraamzorg kunnen treffen met Saskia! Lief voor Mees en Frenkie, gezellige sfeer en medisch goed onderlegd. Vanaf moment één voelde het vertrouwd. Iedereen is gek op je! Bedankt tante Sas

Verhalen

Duik in de inspirerende verhalen van onze kraamzussen en ervaar hun dagelijkse passie en toewijding.

Arbeidsvoorwaarden

Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden en ontdek alle voordelen van het werken bij KraamZus.

FAQ

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KraamZus? Kijk eens bij de veelgestelde vragen! 

Ontdek jouw perfecte rol:
bekijk nu onze vacatures!